Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rue de Femme

Nyhedsbrev

Information

Bikini trusser & underdele

Er det en udfordring at finde en bikini underdel, der passer helt perfekt til din favorit overdel? Her på siden finder du et stort udvalg af bikini underdele. Så har du mulighed for både at finde en, der matcher din overdel, men du kan også vælge en i en anden farve eller mønster, for at opnå et mere kontrastfuldt look.

Bikini trusser og underdele til enhver krop og stil

Alle kroppe er forskellige, og derfor kan det være svært at finde et bikinisæt, hvor både overdel og underdel passer perfekt til din krop. Her på siden får du et bredt udvalg, så du kan vælge lige den størrelse, stil og form du ønsker. Du kan vælge en med både høj talje eller lav talje, og samtidig kan du vælge mellem et udvalg af forskellige farver og mønstre. Endelig er der også den helt klassiske sorte bikiniunderdel, som vil passe godt til enhver bikinioverdel, du vælger. Tag et kig her på siden og lad dig inspirere til at skabe dit helt eget udtryk med valget af en bikiniunderdel. Du kan både vælge mellem både den klassiske model og den højtaljede model samt et væld af forskellige former og farver.

pr. side
Viser 1 - 12 af 24
Viser 1 - 12 af 24