Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rue de Femme

Nyhedsbrev

Information

Blazer til kvinder

Enhver kvindes garderobe bør rumme mindst én blazer. Her hos Seaside fører vi et lækkert og nøje udvalgt sortiment af blazere til stilbevidste kvinder, der sætter pris på kvalitet og lækkert design.
Vores udvalg af blazere byder blandt andet på brandet Gustav. En Gustav blazer er en jakke i et gennemført og moderne design. Der er tydelige klassiske designreferencer og en gennemført materialebevidsthed, som du ikke finder magen til mange andre steder.
En blazer er perfekt at have til både hverdag og fest. I arbejdssammenhænge giver den et lækkert og professionelt look enten med jeans eller en nederdel. Til festlige anledninger gør en blazer sig også rigtigt godt til både bukser og kjoler, når du gerne vil se præsentabel ud uanset anledningen. Vælg en blazer i et klassisk snit og en nedtonet farve eller måske en mere moderne model med flere detaljer alt efter din personlige stil.
pr. side
Viser 1 - 12 af 13
Viser 1 - 12 af 13