Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Sebago

Nyhedsbrev

Information

BOSS Orange

Boss Orange

Hos Seaside forhandler vi dametøj fra Boss Orange, som er produceret af Hugo Boss. Du finder blandt andet skønne kjoler, bukser, T-shirts, silkeskjorter og sweatshirts i højeste kvalitet. Denne kollektion består af moderne afslappet tøj, i et tidløst design der klæder alle kvinder. Med tøj fra Boss Orange vil du stå ud fra mængden med tøj, som er baseret på lange traditioner. Det er en kollektion, der er blevet relanceret igen, som en denim baseret kollektionen, der viser afslappethed med en stilet udstråling.
Med tøj fra denne kollektion vil du altid være klædt på til enhver lejlighed. Om det så er at slentre gennem byen, eller det betydningsfulde møde på jobbet. Med tøj fra Boss Orange kollektionen er du sikret tysk kvalitet i moderigtige designs. Boss Orange er tøj som du kan bruge både til hverdagen og til mere glamourøse selskaber, hvor du gerne vil vise en mere rå stil. Hos Seaside finder du altid et stort udvalg af Boss Orange til gode onlinepriser.
pr. side
Viser 1 - 12 af 16
Viser 1 - 12 af 16