Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Calvin Kein

Nyhedsbrev

Information

Calvin Klein Lingeri & Badetøj

Vi fra Seaside Group er meget glade for at have Calvin Klein blandt vores sortiment. Brandet er et stort og kendt mærke i hele verden, og det består af alt fra undertøj og overtøj til sko og parfume. Her på siden har vi et stort udvalg af brandets lingeri og badetøj, der, ligesom resten af tøjet fra Calvin Klein, er af meget høj kvalitet.

Calvin Klein Lingeri og Badetøj til alle kvinder

Brandets lingeri og badetøj er både blødt og behageligt, så du trygt kan klæde dig i komfortabelt bomuld. Blandt lingeri finder du eksempelvis trusser, BH, string og natkjole, og så er der selvfølgelig badetrusser og top. Produkterne fås i neutrale farver såsom sort, hvid eller grå, men du kan også få med friske farver, hvis du ønsker at skille dig lidt ud fra mængden. En stor del af Calvin Kleins lingeri og badetøj er kendetegnet ved at underdelene har et elastisk logobånd i taljen i forskellige størrelser, hvilket også ses flere steder i vores udvalg.  Uanset hvilket lingeri og badetøj, du er til, er det muligt at finde det her på siden blandt Calvin Kleins udvalg, og vi lover, at du bliver glad for dit køb af lingeri og badetøj.

pr. side
Viser 1 - 12 af 62
Viser 1 - 12 af 62