Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Calvin Kein

Nyhedsbrev

Information

Cardigan til mænd

Her på siden finder du cardigans fra store og kendte brands såsom Gant, Hugo Boss og Lacoste. Deres popularitet er ikke uden grund, da både kvalitet og look er i høj klasse, og vores udvalg består af de lækreste cardigans.

Kvalitetscardigans til hverdag og sport

Vores sortiment af tøj og sko henvender sig til forbrugeren, der sætter stor pris på kvalitet og mode. Netop derfor er vores nøje udvalgte cardigans en del af vores webshop, så kunden får præcis, hvad der søges. De forskellige cardigans er til hver sit formål – vi har både strik, sweatshirts og sport cardigans, så det ikke længere er et problem at holde varmen – hverken i dagligdagen eller til sport. Modellerne har alle en krave, og herudover er de enkelte og har neutrale farver, så de passer til resten af tøjet. Trods enkeltheden er der små detaljer såsom syninger i siderne og brandets logo på brystet, der karakteriserer de forskellige cardigans. Designerne bag følger moden og tænker innovativt, og netop derfor henvender de sig til manden, der ved, hvad han vil have.

Udvalget af sport- og sweatshirts består af 100 % bomuld, så komforten ligeså er i top. Kvaliteten er ikke at tage fejl af, og du finder de skarpeste priser her på siden.

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5