Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Calvin Kein

Nyhedsbrev

Information

Day Gweneth

Vores webshop indeholder tøj til mænd og kvinder, men til påklædning hører også accessories. Her på siden finder du tasker fra Day Gweneth, der passer til den modebevidste kvinde og til enhver lejlighed.

Praktiske tasker til den modebevidste kvinde

Day Gweneths tasker er et fornuftigt valg til en travl hverdag, hvad end den står på arbejde, uddannelse, sport eller shopping. De er rummelige og praktiske, og så fås de både som håndtasker, skuldertasker og rygsække. Taskerne er i enkelte farver, så de passer til ethvert sæt tøj, men herudover har vi også mønstrede tasker, der sætter kulør på hverdagen. Hermed er der noget for alle kvinder uanset stil. Fælles for de forskellige tasker er, at materialet er nylon, de er stilet og har Day-logoet, der, trods det velkendte brand, udstråler kvalitet i høj klasse. Der er ingen tvivl om, at en Day Gweneth tiltrækker opmærksomhed fra den modebevidste kvinde.

Alle vores produkter er udvalgt med tanke på kvalitet og mode, der følger sæsonens aktuelle tøj og ikke mindst de forskellige årstider. Vi har fysiske butikker i Blokhus og Løkken, mens webshoppen er nem at tilgå for alle. Opstår der tvivl eller spørgsmål, hjælper vi gerne, så alle er tilfredse med handlen.