Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rue de Femme

Nyhedsbrev

Information

Frakker fra Boss Orange, Tommy Hilfiger, Milo og Armani

Når de kolde vintermåneder gør deres indpas herhjemme, er der ikke noget bedre end at kunne iklæde sig lune frakker i et lækkert design. Når du skal købe ny vinterfrakke, kan det anbefales at se nærmere på udvalget af frakker her hos Seaside.
Vi samarbejder med lækre og eksklusive brands for at kunne tilbyde dig et nøje udvalgt sortiment af moderne frakker i god kvalitet.
Vores sortiment af frakker byder på mærkerne Boss Orange, Armani Jeans, Rue De Femme, Tommy Hilfiger og Milo. Alle disse brands er kendt for deres moderne design og uovertrufne kvalitet, når det gælder overtøj til den moderne kvinde.
Vælg en sporty frakke med praktiske detaljer såsom lommer og hætte med pelskant for maksimal komfort eller vælg en mere klassisk frakke i et enkelt snit inspireret af den elegante herremode. Til efteråret og vinteren er vi særligt glade for dæmpede, jordnære farver her hos Seaside, hvilket skinner tydeligt igennem i vores sortiment af frakker her på siden.
pr. side
Viser 1 - 12 af 22
Viser 1 - 12 af 22