Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Seasidegroup.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Seasidegroup.dk

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Seasidegroup.dk ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Seasidegroup.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Seasidegroup.dk
Dette betyder at varene, hvis de er på lager sendes indenfor 1-4 arbejdsdage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 4 dage. Der kan dog ske at en vare er i restordre og derfor bliver leveringen længere, kontakt os gerne hvis du vil have info om en specefik vare på 44402121.
Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varene
Risikoen for varer bestilt hos Seasidegroup.dk overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Seasidegroup.dk, skal påberåbes inden 14 dage efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til seasideblokhus@gmail.com. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 1,5 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Seasidegroup.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Seasidegroup.dk.

Fortrydelsesret
Seasidegroup.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal varen sendes retur senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen eller du kan vælge at bruge den medsendte returlabel med et gebyr på 59 kr. som vi fratrækker refunderingen.


Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: butik@seasidegroup.dk

Pris og betaling
I Seasidegroup.dk har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser i Seasidegroup.dk- på web-adressen :seasidegroup.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark"Carry On"(Fly) gældende rater.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigninger, udsolgte varer og lignende.