Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rue de Femme

Nyhedsbrev

Information

LaCoste til mænd

Det franske tøjfirma Lacoste blev stiftet i 1933 af René Lacoste, og hans design har siden da været uundværligt for enhver stilbevidst mand ikke at tilføje til sin garderobe. Mærket med den lille grønne krokodille er efterhånden blevet et klassisk og genkendeligt udtryk, som vi ser mange steder både i gadebilledet og hos sportsfolk i fjernsynet. Især den klassiske Lacoste Polo er godt eksempel på et must, som alle mænd bør have i deres garderobe. Derudover udståler mærket Lacoste elegance og stilfuldhed, samtidig med at det er kendt for sin høje kvalitet. Gennem tiden har mange sportsfolk, blandt andet tennis- og golfspillere, optrådt i Lacoste produkterne. Det er også grunden til, at vi ofte forbinder mærket med at have et sporty udtryk. Derfor egner Lacoste sig både til hverdag, men også til når du skal være fint klædt på.

Stort udvalg af Lacoste til mænd

Her på siden finder du et stort udvalg af Lacoste til herre. Du finder både t-shirts, jakker, sweatshirts, skjorter, bukser og poloer, alt sammen fra det stilsikre mærke Lacoste. Tag et kig på de mange fine og klassiske valmuligheder her, og lad dig inspirere til et stilfuldt og elegant udtryk med Lacoste.

pr. side
Viser 1 - 12 af 31
Viser 1 - 12 af 31