Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Calvin Kein

Nyhedsbrev

Information

Mathlau tørklæder

Mathlau er et dansk firma, som producerer super lækre italienske tørklæder, halstørklæder, hatte og bælter. Super lækre tørklæder til den modebevidste og voksne kvinde, som vil have kvalitet.
Mathlau er danske designs, som igennem 20 år har dannet stærke bånd til Italien. Her får du designs med masser af italiensk inspiration, fra en dansk familie, der har elsket Italien i mange år. Med stor erfaring lykkedes det at starte sin egen virksomhed, og i dag har man skabt et modefirma, med skandinaviske rødder, inspireret af Italiens varme og dejlige kultur.

Med et tørklæde fra Mathlau pifter du ethvert outfit op, og de passer perfekt til blazeren, eller efterårsjakken når vinteren står for døren. Du får masser af lækker kvalitet med muligheden for at vælge imellem flere forskellige typer stof.
Hos Seaside fører vi en lang række forskellige tørklæder fra Mathlau med smukke farver og nuancer, som vil give dit outfit en ekstra gnist.
pr. side
Viser 1 - 12 af 14
Viser 1 - 12 af 14