Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Calvin Kein

Nyhedsbrev

Information

Paul Green

Paul Green er sko fokuseret på design og kvalitet til rimelige priser. Deres produktion af sko i råt design, med kvalitets materialer, og et henblik på komfort som centrum for produktionen, har skabt eksklusive sko igennem årtier. Med Paul Green får du tysk kvalitet, som i mange år har været solidt etableret i tysk mode, men nu også er ved at lancere sig på det danske marked.

Med Paul Green har du en virksomhed, som til fulde lever op til sine værdier, om at give dig den bedste pasform pakket ind i et stiligt design, hvor detaljer og farver følger moden og tidens trends. Paul Green tilbyder dig det bedste, og lækreste, indenfor skoverdenen uden at gå på kompromis med andet end prisen. Disse er blot få af mange grunde til, hvorfor vi har valgt at forhandle Paul Green hos Seaside.
Vi tilbyder dig det bedste fra Paul Greens kollektioner, som vi ikke synes, at du skal snydes for. Derfor holder vi altid et udvalg af sko fra Paul Green - fra os til dig.

pr. side
Viser 1 - 12 af 25
Viser 1 - 12 af 25