Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Calvin Kein

Nyhedsbrev

Information

Polo til mænd

Vores poloer består af et stort udvalg, der henvender sig til forskellige mænd, der alle har det tilfælles, at de følger moden uanset om det er i hverdagen eller til finere begivenheder. Poloerne her på siden står til skarpe priser, ligesom du finder tilbud, der ikke er til at sige nej til.

Enkelte og mønstre til den modebevidste mand

De forskellige poloer findes blandt andet i mærker fra Sebago, Gant, Hugo Boss og Lacoste. Hermed er der noget for alle mænd uanset alder og smag. Vores webshop består af mærkevarer, der alle er af yderst høj kvalitet, hvorfor de helt klart henvender sig til den modebevidste mand – såvel som kvinde. Her på siden har vi altså poloer fra store og velkendte mærker, der er oplagte at bruge til strand og sommer, men også til de lidt koldere tider, hvor de eventuelt kan kombineres med vores lunere strikketrøjer. Poloernes designs er enkelte, og der er altså noget til de forskellige mænd, da de findes i neutrale farver, men også i de farverige, der sætter kulør på hverdagen. Fællesnævneren er de små detaljer, såsom enkelte striber ved krave og ærmer samt logoerne på brystet, mens flere skiller sig ud ved at være i forskellige mønstre. Uanset hvad der falder i smag, er kvaliteten ej at tage fejl af.

pr. side
Viser 1 - 12 af 40
Viser 1 - 12 af 40