Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Calvin Kein

Nyhedsbrev

Information

Rue de Femme

Med Rue de Femme er der tale om et nyt dansk brand, der designer lækre skjorter til kvinder i et afslappet fit. I Rue de Femmes design er der fokus på de gode, naturlige materialer og en høj grad af komfort, som bindes sammen med et lækkert design, der har en skødesløs lækkerhed over sig. En god skjorte kan redde enhver tøjkrise til hverdag. Sæt en af de fine skjorter fra Rue de Femme sammen med dine yndlingsjeans for et casual hverdagslook, eller skab kontrast ved at sætte de bløde Rue de Femme skjorter sammen med en nederdel i et mere struktureret snit for et look, der sagtens kan bruges på arbejdet. Hvis du er til god stil og komfort, vil du elske vores udvalg af dameskjorter fra Rue de Femme herunder.

Vil du være afslappet og feminin på samme tid? Med Rue De Femme får du hele pakken samtidig med, at du føler, at tøjet er yderst komfortabelt.

Elegance og stil er nøgleordene, når det kommer til det nye brand. Med et stykke tøj fra Rue De Femme får du din egen personlige stil. Personlighed er det aller vigtigste, når det kommer til stil. Dét tøj, du vælger at bære, siger meget mere om din personlighed, end du tror. Rue De Femme gør dig unik på din egen måde.

Stil er det ypperste, for stil siger noget om dig! Rue De Femme prøver at skabe unikt tøj i forskellige nuancer, så du kan vælge og sammensætte, hvad du finder smagfuldt. Det hele handler om dig og din måde at skabe dig selv på. Din feminine vej kan gå i mange retninger, når det kommer til stil, men Rue De Femme har helt sikkert noget, der passer til lige præcis din stil.

Tjek vores udvalg ud og fyld din indkøbskurv op med masser af personlighed og stil!

pr. side
Viser 1 - 12 af 58
Viser 1 - 12 af 58