Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Calvin Kein

Nyhedsbrev

Information

Sailorsko

Sailorsko er en ægte klassiker, når det kommer til valg af sko, og de er derfor et must at have i sin garderobe både til kvinder og mænd. Sailorsko er lavet i læder og har et klassisk design med fine og enkle detaljer. De er uundværlige, når du er ombord og skal ud og sejle, men de er samtidig også en rigtig god og lækker fritidssko og god på stranden, som stadig også kan bruges til festligere lejligheder.

Sailorskoene er kommet tilbage som én af de store trends de senere år, og de kan bruges af både mænd og kvinder. Grunden til det er, at de er klassiske og har et elegant men samtidig sporty udtryk. De kan med fordel bruges til et par jeans for at fuldende et klassisk hverdagslook, men samtidig kan de også bruges til en kjole for at opnå et mere afslappet look, som både er anvendeligt til hverdag og fest.

Sailorskoene kan bruges året rundt, og du er altid sikret et fuldendt outfit, når du tilføjer sådan et par. Her på siden finder du dem i flere nuancer og modeller, der alle er super komfortable og behagelige at have på. Tag et kig her på siden og lad dig inspirere til et sporty og klassisk look med saliorsko.

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3