Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rue de Femme

Nyhedsbrev

Information

Simone Pérèle lingeri

Simone Pérèle lingeri er lig med elegance, omhyggelige opmærksomhed på detaljer, innovation og komfort. Alt skabt i fransk stil, omfavnet af kvinder over hele verden.

Grundlagt i Paris i 1948 af Madame Simone Pérèle, en ekspert korset skaber, der havde en vision om at befri kvinder og designe lingeri, der omfavnede en kvindes naturlige form. Hun fik hurtigt et ry for at bryde med traditionen, skabte lingeri dedikeret til kvindernes ønske om at se smuk, men også føle sig godt tilpas.

I dag, er Simone Pérèle kendt som en af ​​de førende producenter af fin franske lingeri. Hver kollektion er inspireret af kunst, rejser og kultur og lavet af den højeste kvalitet indenfor stof, broderi, blonder og bånd. Altsammen udvalgt med uendelig omhu for at supplere en kvindes naturlige kurver.
Designet til den moderne kvinde, er Simone Pérèle lingeri skabt med passion og præcision for at opnå overlegen pasform, uovertruffen komfort og sofistikerede styling.

"En kvinde skal ikke nødt til at vælge mellem at være komfortabel og følelse smuk ... Hun kan få det hele." - Simone Pérèle
pr. side
Viser 1 - 12 af 13
Viser 1 - 12 af 13