Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Calvin Kein

Nyhedsbrev

Information

Sneakers til damer

Trænger skohylden til fornyelse, kan du med fordel dykke ned i vores udvalg af sneakers her på siden. Vi har forskellige mærkevaresko, der passer til forskellige stilarter. Skal skoene passe til alle farvekombinationer, har vi neutrale farver som sort og hvid. Skal der være flere farver i hverdagen, har vi også ensfarvede sko i friske farver. Hvis de friske farver ikke er nok, og der gerne må ske lidt mere på fødderne, har vi også et stort udvalg af sneakers i forskellige farver og mønstre. Brug sneakers både til kjoler for et mere afslappet look, men også til dit hver dags outfit med jeans eller nederdel. Det betyder, at du har mulighed for at finde sneakers, der passer lige præcis til dit tøj og din smag, du kan bruge året rundt.

Kvalitetsneakers til ethvert outfit

Hos Seaside Group er vi yderst interesserede i at finde de bedste produkter af høj kvalitet til vores kunder. Foruden sko forhandler vi både tøj og accessories til mænd og kvinder, og så er vi altid på forkant med tidens tendenser, så vi både følger årstid og mode.

Søger du en bestemt vare, eller har du spørgsmål til størrelse eller andet, så skal du endelig kontakte os. Du vil altid kunne finde hele dit outfit hos os, når du har valgt dine favorit sneakers.

pr. side
Viser 1 - 12 af 23
Viser 1 - 12 af 23