Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rue de Femme

Nyhedsbrev

Information

Ticket Woman

Her på seasidegroup.dk forhandler vi forskellige styles fra brandet Ticket Woman. Her kan du finde alt fra Ticket Woman jakker til Ticket Woman tasker, som alle vil bidrage til et flot og feminint look. Lyder en Ticket Woman frakke, jakke eller taske som noget for dig? Så tag et kig på vores udvalg fra brandet og se, om der er en jakke, der falder i din smag.

Shop Ticket Woman jakker & tasker

Det danske brand, Ticket Woman, har siden 1999 designet overtøj til kvinder, hvorfor de har en stor grad af erfaring med sig i bagagen. Derfor har de også en viden om, hvad der virkelig trender på markedet. Brandet er især kendt for sine flotte dunjakker, der først og fremmest er berømt for sin gode kvalitet til gode priser.

Både jakkerne og frakkerne i Ticket Womans sortiment består af alt fra lange til korte modeller. Her på hjemmesiden har vi samlet et sortiment af de lange modeller. Alle modellerne har hver sin unikke detalje, uanset om det er en lynlås i guld eller unikke knapper, der pryder jakkerne med særlighed.

Tilmed er taskerne fra Ticket Woman også flotte og rummelige. Mange af taskerne er designet i samme materialer som jakkerne, hvorfor de kan matche et fælles outfit. Om du er på udkig efter en lille rygsæk, en shoppingbag eller en weekendtaske, så kan du finde dem her på hjemmesiden.
pr. side
Viser 1 - 12 af 13
Viser 1 - 12 af 13