Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rue de Femme

Nyhedsbrev

Information

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Modetøj og Sko hos Seaside. Tommy Hilfiger er et amerikansk brand, som kan karakteriseres som et internationalt livsstilsbrand med stor succes. Tommy Hilfiger er kendetegnet ved et unikt brand, som flere gange årligt lancerer nye kollektioner af dametøj, sko, parfumer og accessories såsom huer, tørklæder og handsker.

Tommy Hilfiger sendte den første kollektion af modetøj på gaden i 1985, som var designet af brandets grundlægger Tommy Hilfiger. Tommy Hilfiger Women tiltrak sig stor opmærksomhed fra fashionistaer over hele verden. Derudover blev brandets produkter promoveret af smukke stjerner såsom Ivanka Trump, Aaliyah og Kate Hudson.

Tommy Hilfiger Women er et brand, som ikke føler sig stavnsbundet af de hotteste trends i modebranchen. Derfor er modetøj fra Tommy Hilfiger Women ofte karakteriseret ved casual dametøj med et lækkert klassisk "look" og trendy twist, som er produceret i super lækre og luksuriøse materialer.
pr. side
Viser 1 - 12 af 33
Viser 1 - 12 af 33