Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rue de Femme

Nyhedsbrev

Information

Tommy Hilfiger Tasker

En klassisk taske er uundværlig at have i sin garderobe for enhver kvinde. Den er med til at fuldende dit outfit og sætte prikken over i’et på et hvilket som helst sæt tøj – både til hverdag og fest. Her på siden finder du et udvalg af forskellige Tommy Hilfiger tasker. Du kan vælge mellem forskellige farver og størrelser for at tilpasse den til lige det, du står og mangler. Alle taskerne er foret og med et logo og har lommer og lynlås. Alle taskerne har kvalitet af imiteret skind.

Tommy Hilfiger Tasker til enhver anledning

Tommy Hilfiger taskerne egner sig til enhver lejlighed. Vælger du en af de elegante crossover tasker kan den nemt bruges både til hverdag og fest. Crossover tasker er perfekt til at have de vigtigste ting i, såsom pung, telefon, læbepomade og nøgler. Derudover har den justerbare og aftagelige stropper, som gør det nemt at tilpasse den til lige det, du ønsker. Den større shopper taske er en helt perfekt hverdagstaske, hvor du både kan have computer og bøger i. Den har et klassisk og enkelt udseende, og egner sig derfor til det meste. Tag et kig på de mange valgmuligheder af Tommy Hilfiger tasker her på siden.

Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6