Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rue de Femme

Nyhedsbrev

Information

Gustav

Gustav tøj hos Seaside

I webshoppen på Seaside.dk kan du købe Gustav dametøj. Gustav tøj er tøj til den sofistikerede, mode- samt kvalitetsbevidste kvinde, der går op i personlig stil. Gustav formår at kombinere sofistikerede, rå materialer med feminine detaljer som flæser, blonder og fine stoffer. De feminine og karakteristiske Gustav-detaljer vil altid skinne igennem og skabe et helstøbt kvindeligt look.

Gustavs kollektioner kendetegnes ved super lækre styles i naturlige farver som sand, off-white, hvid, lyseblå, lys grå tilført et pift af eksempelvis neoncoral og aquablå nuancer, der frisker de lidt mere neutrale farver op – og derfor er med til at gøre hverdag til en fest. Tøj fra Gustav har et praktisk islæt, idet alle modeller er lavet i superlækre vaskbare materialer.

Gustav dametøj med et afslappet look

I vores onlineshop har vi især fokus på skjorter, bluser og t-shirts, som alle har mange kreative detaljer. Med Gustav tøj kan man hurtigt skabe et afslappet look. Kjolerne fra Gustav er meget feminine med den helt rigtige pasform. Gustav-bukser er ofte lavet i rå og vaskede kvaliteter med mange detaljer som lynlåse, lommer og læderdetaljer.

pr. side
Viser 1 - 12 af 40
Viser 1 - 12 af 40