Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Calvin Kein

Nyhedsbrev

Information

Herretøj

Hos Seasidegroup finder du eksklusivt og dyrt herretøj i god kvalitet til mode- og kvalitetsbevidste voksne mænd. Vores brands og enkelte styles er grundig udvalgt til mænd fra 35-55 år. Vi har herretøj til dem der køber eksklusivt og kvalitets tøj til mænd. Du kan se hele vores brede sortiment og alle vores kendte brands i butikken eller på webshoppen, der løbende bliver opdateret med nye varer, udsalg og nyheder.

Vi fører blandt andet følgende herretøj: La Martina, Sebago, herretøj fra Boss, Gant og LaCoste.

Ud over herretøj forhandler vi også badetøj, herresko, herre-accessoires som bælter og huer/caps.  

Shop herretøj alt lige fra poloer, herreskjorter, bukser, shorts, jakker, t-shirts, jeans, strik, cardigan og frakker fra forskellige velkendte og eksklusive brands.

Vores styles er udvalgt specielt til vores kunder stil, komfort, form og ønsker. Vores kundeservice sidder altid klar hver dag til at besvare dine henvendelser. I weekend og travle perioder kan der forekomme lidt længere svartider, men vi forsøger dagligt at følge op på alle henvendelser.

Vi har altid 14 dages returret og fri fragt hvis du køber for over 500 kr. på vores webshop. Der går ca. 1-4 hverdage til din vare leveres. Vi tager forbehold for forsinkelser og fejl hos GLS, men vi gør altid vores ypperste for, at du har din pakke i hænde i rettidigt.

Vi håber, du finder hvad du ønsker hos Seaside. Du er altid velkommen til at kontakte butikken telefonisk eller per mail, hvis du har spørgsmål om en specifik vare, størrelse, et nyt brand, din ordre eller andet. 

pr. side
Viser 1 - 12 af 129
Viser 1 - 12 af 129