Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rue de Femme

Nyhedsbrev

Information

Smykker

Her hos Seasidegroup er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af smykker, som særligt er skabt af den danske smykkekunstner og guldsmed Julie Sandlau. Vi præsenterer ørenringe, ørestikker og fingerringe samt halskæder og vedhæng, der kan sammensættes på kryds og tværs. I udvalget er også de fine Ginkgo satinarmbånd, som har vedhæng i enten 22 karat guld eller i sølv. De kan fås i sarte farver som salviegrøn, sandfarvet eller i sort.

Både ørenringe og vedhæng har smukke sten, som blandt andet ses ved perlemors-kvarts, røgfarvet pyritkvarts, grå hæmtatit kvarts, sort onyx, safirblå krystal og mange flere varianter. Facetsleben zirkon og facetslebne klare krystaller i enten rosa, klar eller røgfarvet findes i smykke serien Morning Dew.

Julie Sandlau er som smykkedesigner kendt for sin skandinaviske, minimalistiske stil, omend hun trækker på tværkulturelle traditioner inden for smykkekunst. På hendes hjemmeside udtrykkes visionen:

“Julie Sandlaus filosofi er at skabe en moderne, luksuriøs kollektion af smykker. Hvert smykke udtrykker en sofistikeret elegance med en refleksion af vintage skønhed. Den sjæl, som karakteriserer hver af Julie Sandlaus kollektioner er simpelt og elegant design udtrykt gennem tidløse silhuetter.”

Gå på opdagelse i det store udvalg af Julie Sandlaus fine smykkeserier her. Kæder og vedhæng kan fint matches med yndlingssmykker eller arvestykker, som du allerede ejer.

pr. side
Viser 1 - 12 af 54
Viser 1 - 12 af 54