Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Calvin Kein

Nyhedsbrev

Information

Trusser

Her på siden finder du et stort udvalg af trusser i form af både strings, briefs, thongs, shorts og bikinitrusser fra bl.a. Calvin Klein, Marie Jo, Prima Donna, Simone Perele og Missya.

Fra Calvin Klein har vi både Monogram-trussen med bred elastik med tydeligt Calvin Klein logo, og de lidt mere diskrete trusser/ thongs, shorts og bikini trusser med enten en lidt tyndere logo-præget elastik eller som strings eller hipsters med superflotte blonder.

Se bl.a vores udvalg af Marie Jo Trusser

I blonde-kategorien af trusser bør man heller aldrig overse de eksklusive producenter af undertøj: Marie Jo og Prima Donna, hvis’ fine blonder både pryder briefs og string trusserne. Fra Simone Perele får du også et udvalg af de fineste blonde hipsters såvel som blonde-prydede briefs og tai trusser. Missya tangatrusser bør du også checke ud, hvis du holder af blonder på dine trusser.

Det store udvalg af trusser matcher både bh’er, braletter og bikini overdele, som vi også præsenterer i vores sortiment. Find de rette trusser til dit øvrige outfit, og føl dig godt påklædt fra top til tå. Bemærk de gode tilbud på trusser i mange forskellige farver og genrer her på siden. Vi sætter løbende priser ned, når vi også udskifter modellerne i vores sortiment af trusser.
pr. side
Viser 1 - 12 af 62
Viser 1 - 12 af 62